ΠΕΤΡΟΣ & ΒΑΣΙΑ

10 December 2016

Το Δεκέμβρη του 2016, ένα από τα αγαπημένα μας πλέον ζευγάρια, ο Πέτρος και η Βάσια έκαναν το μεγάλο βήμα και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην εκκλησία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στον Άλιμο.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η προετοιμασία τους, η οποία έγινε στο ίδιο κτίριο, στον πρώτο και δεύτερο όροφο. Έτσι, φίλοι και συγγενείς έβλεπαν και τους δύο να ετοιμάζονται, λίγη ώρα πριν το μυστήριο, μέσα σε γιορτινό και φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα.

Μετά το τέλος του μυστηρίου και πηγαίνοντας προς το χώρο όπου θα γινόταν η δεξίωση, κάναμε μια στάση στο δημοτικό θέατρο Πειραιά για μια μίνι φωτογράφιση. Το ιδιαίτερο αυτό μέρος και η απύθμενη χαρά του ζευγαριού συνέβαλαν στη λήψη μοναδικών φωτογραφιών.

Φτάνοντας στον χώρο της δεξίωσης, ο Πέτρος και η Βάσια είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στους καλεσμένους τους. Πρόκειται λοιπόν για ένα φαντασμαγορικό χορευτικό που οργάνωσαν μαζί με τους φίλους τους. Τα τραγούδια που χόρεψαν ήταν το “You’re The One That I Want” και το “We Go Together” από την αγαπημένη ταινία Grease.

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά, ακολούθησε η After Day φωτογράφιση. Ο καιρός ήταν σύμμαχος μας και εκπληρώθηκε η επιθυμία του ζευγαριού για μια ειδυλλιακή φωτογράφιση στην πανέμορφη, χιονισμένη Πάρνηθα. Η Βάσια αποδείχθηκε θαρραλέα και παρά το κρύο τα κατάφερε εξαιρετικά! Για τον Πέτρο δεν είχαμε αμφιβολία.

Πλέον ο Πέτρος και η Βάσια έχουν την ευτυχία να κρατούν στα χέρια τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Όλα ξεκίνησαν με το πιο αγνό συναίσθημα. Την αγάπη.